Skönhetsklinik

Välkommen till vår skönhetsklinik. Vi är en klinik som utför det mesta inom skönhet, fillers och korrigeringar. På vår skönhetsklinik verkar certifierad personal som behandlar områden inom botox, fillers och behandling av microtoxin och bodysculpting. Behandlarna på Göta klinik utmärker sig för deras expertis och moderna metoder på behandlingar inom beauty https://gotaklinik.se.Hair Skin Clinic | Retouch Hair & Skin
Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser inom Botox Göteborg med ett utbud som matchar marknadspriser likt skönhetskliniker Stockholm och resterande skönhetskliniker i Sverige.
Du ska alltid vara tillfreds med ditt besök och din behandling som du gör på vår skönhetsklinik. Vår skönhetsklinik gör allt för att bli ett alternativ för dig som vill välja en klinik i Göteborg.

Göta klinik
Inom fillers Göteborg finns en mängd olika skönhetskliniker i Göteborg som har fillers erbjudande, men som saknar kompetens. Hos oss får du erfaren och legitimerad personal som möter din önskan om vi ska ge dig de bästa fillers i Göteborg.
I vår fillerbehandling använder våra behandlare Hyaluronsyra som är framtagen för att ge en naturlig effekt och ett naturligt slutresultat. Det är ett material som kroppen naturligt producerar och som kroppen samarbetar väldigt väl med. Förutom lätt irritation direkt efter en filler behandling är det i princip omöjligt att vara allergisk mot fillerseller att inte tåla syran i fillers.
Våra certifierade personal ska ge dig ett naturligt resultat som du är nöjd med och som du trivs med. Hos oss finns det alltid fillers erbjudande på vår klinik inom varierande områden och behandlar allt inom fillers käklinje, fillers haka, fillers näsa för att nämna några utav de olika behandlingarna. Vår klinik vill alltid ge dig de bästa fillers Göteborg stads kliniker har att erbjuda.

Botox Göteborg pris
Botox varierar i pris. Beroende på hur många områden som du vill behandla och vilken typ av behandling som du vill göra med botox är det olika priser.
Bland utbudet har du möjlighet att göra botox kråksparkar, botox ögonbryn eller botoxkäke för att nämna förslag på områdena som gåratt behandla.
Svar på hur mycket det kommer att kosta ges i samband med konsultation hos våra behandlare som du träffar innan ditt ingrepp. Tillsammans kommer ni fram till vilket område du behöverha botox injicering, om du gjort botox förut eller om det är första gången fördig. Det är under vår konsultation som våra legitimerade behandlare ger sin åsikt om vilken behandling med botox som resulterar i ett naturligt och passande utseende för dig.

Botoxprocedur
Först av allt kommer du att få fylla i en hälsodeklaration innan din botoxbehandling. Därefter har du en kort konsultation tillsammans med en eller flera av våra behandlare för att gå igenom steg för steg, pris och för att besvara möjliga frågor. Även om det är din första botoxbehandling eller om du har gjort botox förut, så är det viktigt att du känner dig trygg med oss som klinik och ett av de stora skälen till konsultationen är för att din behandlare ska ge sitt utlåtande om din behandling.
När det är dags för din behandling, kommer din behandlare rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Injicering sker med en tunn nål som injicerar små mängder botox där markeringarna är gjorda. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på hur stort område som ska behandlas är proceduren över på ett par minuter. Smärtnivån är beroende på hur känslig du är som person, men en behandling med botox är vanligtvis relativt smärtfri.
Botox före efter
När kommer effekten av botox? Slutresultat och själva effekten är från person till person beroende på hur väl din kropp samarbetar med botox. {För att se full effekt av din behandling med botox, så kan det ta från ett par dagar till veckor innan du ser slutresultatet. Behandlingen som du har gjort varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och varaktighet mer för varje behandling som du gör. Med regelbundna injektioneravbotox, så stärker du ditt behandlade område och du kommer att få ett slutresultat som varar längre än vad exempelvis en engångsbehandling.