Attanlita Städfirma iGöteborg Att hålla rent och snyggt är för ganska mångatråkig och tidskrävande syssla att behöva göra.

Jun 14, 2022 Others

Flertaletmännsikorhar vanligen en fullproppad agenda med sysselsättningar och kanske umgänge med både familj och vänner och vill ogärna lägga någon extra tid påstädning. Medan en del är till åren komna och inte klararav att skötaom sin städning längre.

Sedan finns personer som helt enkelt inte vill ha hand om städningen, de vill hellre göra annat som är både viktigare och roligare med den tiden i stället.

För att ta hand om sin städning föredömligt hemma behöverman se till att alla rengöringsprodukter alltid finns hemma, ochäven tillbehör av luddfritt papper och dammtrasor för att inte glömma moppar och dammsugare och även rengöringsmedel till att tvätta fönstrena.

De här pinalerna ska man även se till att göra rent efter varje bruk.

Det fordras även lite engagemang för att städningen ska bli riktigt bra gjort. Med tex. tidsnöd eller nedsatt rörlighet blir det oftaså att man inte gör det så grundligt som man gärna skulle vilja.

Ofta tror man att man ska göra det bättre och mer noggrant nästa städtillfälle. På det viset blir städningen heller interiktigt fullgod med konsekvens att man sällan eller aldrig blir helttillfreds med utfallet.

Ifall du använderstädtjänst – Slipper du de här problemen!

”Gör som tiotusentals andra redan gör!”

SverigeCo.se !

Det finns otaligt av nöjda kunder som idag begagnar sig av städhjälp. Det som de flesta av dessa kunder ifrågasätter idag är: Hur kommer det sig att man inte kommit på detta mycket tidigare.

När man tillfrågar kunder om orsaken som gör att de fortsätter hyra städning – Är svaren ofta alla de punkter här nedan som de ”slipper” att besvära sig med.

Det gäller bland annat att:

Köpa hem rengörningsprodukter
Ordna med att finna en bra veckodag för städningen.
Dammafönsterbrädorlampor, tavlor och andra fria ytor som bänkar och övriga möbler.
Dammsuga golv och mattor och likaså soffan.
Torka av kontakter, karmar, dörrar och lister.
Tömma papperskorgar.
Våttorkagolv.
Skura badrum, handfat, speglar, toaletter osv.
Putsa kök och göra rent spis, ugn och köksluckor osv.
Putsa fönsterrutorna.
Tvätta moppar, trasor och göra rent munstycke till dammsugaren efter städningen osv.

Dessutom beskriver de ofta…
”Känslan” av att komma hem till ett skinande och väldoftande hem.
Det är oftast den känslan kunder berättar om som betyder mest med att ha anlitatstädning – När väldoften av ”rengjort” hem breder ut sig i precis samma sekund man passerar ovanför tröskeln, för att i samma sekund märka och se att allt verkligen glänser och skiner rent i sin bostad.
Ett rutinerat städbolag är såklart proffs på att utföra sitt jobb och genomförarbetet yrkesskickligt och systematiskt enl. den planeringen man avtalat med kunden. Allt för att genomföra städningen så perfekt som går samt att inte något hoppas över.
Det är inga problem att göra revideringar i sin bokning av städtjänst.
Jämför helst olika städföretag!
Man ska ta sig tid att bedöma flera olika städfirmor och ställa de frågor och funderingar man har, så att man har svar på allt innan man hyr in städfirman. Därefter är det väldigt enkelt och smidigt att hyra sittstädföretag.
Du väljer själv ifall du vill beställa tjänsten via hemsidan eller per telefonsamtal.

Hur mycket kostar det att hyra städhjälp?

Ett jämförbart riktpris är från ca. 200kr/h – Inklusive moms efter rutavdrag.
Priserna kanvarieraberoende på vilken stad man bor i.Slutpriset beror på hur stor ytan som ska rengöras är samt hur frekvent man önskar ha städningutförd.
För städtjänst kan RUT-avdraget nyttjas! – Kundenbetalar då enbart 50% av arbetskostnaden.
Vad finns det för olika valmöjligheter på städhjälp?
Många olika städfirmor har snarlika upplägg, medan ett fåtal har mer speciella inriktningar. Detta kan man läsa klart och tydligt på de auktoriserade respektive städbolagens hemsida.

Hur förbereder man sig inför första städbesöket?
Man ser till att ha plockat undan från tex. leksaker och andra lösaföremål samt att mat och dylikt är bortplockat från ytor som ska torkas av.
Det är superlätt att hyra in ett städföretag – Prova Du med!

Stort lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *